O przepisie

Czas przygotowywania: 15 minut
Poziom trudności: Łatwy

Składniki na jedną porcję:

  • 1 mały pomidor malinowy
  • 2 morele
  • 3 plastry cebuli czerwonej
  • 5 czereśni
  • miks ulubionych ziół (liście bazylii, mięty, tymianku)
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Morele kroimy na pół, usuwamy pestkę i opiekamy na patelni grillowej z obu stron. Pomidora kroimy w ósemki. Czereśnie na pół i usuwamy pestki. Na talerzu układamy pomidory, morele, czereśnie, cebulę. Posypujemy ziołami. Całość posypujemy solą i pieprzem, skrapiamy oliwą i octem balsamicznym.

Ładowanie strony...

Strona wykorzystuje pliki cookies.